In live chat

In live chat god hjelp som mulig, eksempelvis ved at vi har tilgang på historikken til en sak når vi videreformidler opplysninger til teknisk support og for opplæringsformål. flometrica.com tilbyr live chat døgnet rundt. Se gjennom vårt utvalg av veiledninger, eller kontakt en av våre kundebehandlere via chat og e-post. Live chat er en av de mest dynamiske måtene du kan kommunisere med kundene på. Med chat kan du gjøre hver interaksjon med besøkende på nettsiden til en. Live chat er både raskt og enkelt å bruke, og bruken av chat er i sterk vekst. Ifølge en rapport utarbeidet av Forrester har antall kunder som bruker live chat i.

Rask kundeservice - Live chat 24/7 | flometrica.com

eToro (Europe) Ltd., et finansielt serviceselskap, autorisert og regulert av Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) under lisens # / eToro (UK). flometrica.com tilbyr live chat døgnet rundt.

Se gjennom vårt utvalg av veiledninger, eller kontakt en av våre kundebehandlere via chat og e-post. Da har vi også implementert LiveChat på våre nettsider. Du finner den nederst til høyre i nettleseren din når du besøker oss på.

Ny undersøkelse viser at 21 % av bedriftene svikter når det gjelder å besvare henvendelser via chat

In live chat Dette avhenger naturligvis av at det finnes noen i andre enden som svarer, in live chat.

Med live chat kan du svare på spørsmål i sanntid og kundene får tilbakemelding umiddelbart. Bedrifter som leverer gode kundeopplevelser ser en økning i kundelojalitet, som igjen bidrar til økt salg. Du kommer også til å lære hvordan du oversetter programmet til norsk og hvordan du tilpasser utseende på programmet.

Før undersøkelsen hadde vi en forestilling om at hver gang vi brukte chat for å kommunisere med en bedrift ville vi få en god kundeopplevelse.

Live chat er en av de mest dynamiske måtene du kan kommunisere med kundene på. Med chat kan du gjøre hver interaksjon med besøkende på nettsiden til en. Livechat er et genialt PHP-basert program som gjør at de som besøker nettsiden din kan snakke med deg i sanntid.

Livechat koster kroner og kan kjøpes. Verifiseringen er en del av vår sikkerhets prosedyre, som også er et krav som loven stiller til oss. Som et ansvarlig spill selskap så er det vår plikt å forsikre.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail